MALOVÁNÍ

Malířské práce pro Prahu a široké okolí

Vymalujeme byt, dům i kanceláře podle přání, připravíme nemovitost na pronájem, přiděláme garnýže.

Odvedeme kvalitní a poctivou práci, aby i Váš byt nebo kancelář byl vizitkou našich malířských prací a poctivosti práce, kterou děláme.

Neztrácejte zbytečně čas s výběrem a rozhodováním se mezi malíři, nekonečnými prohlídkami a dohadováním se o ceně. 

Kontaktujte nás a vše uděláme za Vás.

BYTY

Malování interiérů pokojů, bytů a rodinných domů.

OBCHODY

Malování obchodů, restaurací a ubytovacích zařízení.

KANCELÁŘE

Výmalba kanceláří a komerčních prostorů.

GARÁŽE

Malování garáží, sklepů, průmyslových hal a jiných.

Ceník

Primalex Plus

Primalex Plus aplikujeme ve dvou vrstvách za 60,- Kč/m²

Primalex plus, klasický bílý nátěr pro méně náročné zákazníky, kteří nemají vysoké nároky na bělost, paropropustnost a otěruvzdornost materiálu. Barva nepouští, neumažete se od ní, ale nelze ji otírat za vlhka od případných nečistot. Její plus je výborná kryvost a aplikovatelnost na ne příliš kvalitní podklad.

Jupol Classic

Jupol Classic aplikujeme ve dvou vrstvách za 70,- Kč/m²

Jupol Classic je bílý nátěr středně vysoké bělosti. Je to velice kvalitní nátěr, který vyniká vysokou paropropustností a hodí se na sanační omítky a do hůře větratelných prostor. Barva nepouští, neumažete se od ní, ale nelze ji otírat za vlhka od případných nečistot. Její plus je vysoká paropropustnot a bělost. Pro její aplikaci je potřeba pevný a kvalitní podklad.

Jupol Citro

Jupol Citro aplikujeme ve dvou vrstvách za 75,- Kč/m²

Jupol Citro je určený do prostor, kde se tvoří plísně. Je to bílý nátěr středně vysoké bělosti, ve stejném složení jako Jupol classic, navíc má fungicidní složku proti plísním. Je to velice kvalitní nátěr, který vyniká vysokou paropropustností a hodí se na sanační omítky a do hůře větratelných prostor. Barva nepouští, neumažete se od ní, ale nelze ji otírat za vlhka od případných nečistot. Její plus je vysoká paropropustnot a bělost. Pro její aplikaci je potřeba pevný a kvalitní podklad.

Jupol Gold

Jupol Gold aplikujeme ve dvou vrstvách za 80,- Kč/m²

Jupol gold je velice kvalitní, omyvatelný materiál, který si i přes svoji omyvatelnost drží slušnou paropropustnost. V bílé variantě ho doporučujeme na sádrokartonové omítky. Díky své pevnosti vydrží opakovaně několik vrstev malování a nemusí se při dodržení postupu seškrabovat, což je ze sádrokartonů velice problematické. Navíc je možné míchat do barevných odstínů. Cena materiálu se pak liší dle sytosti odstínu. Čím tmavší, tím je cena vyšší.

Penetrace 25,- Kč/m²

Škrábání od 50,- Kč/m²

Strhávání tapet od 35,- Kč/m²

Zakrývání podlah + nábytku 20,- Kč/m²

Oblepovaní 18,- Kč/m²

Hrubý úklid – ZDARMA

Čistý úklid 350,- Kč/hodinu

Objednávkový | Poptávkový formulář